top of page
SkiathosLife_Last-1-917x1024.png

ΕΥΘΑΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

Από την Σκόπελο….στην Καραϊβική !!!

CoverPhoto new.jpg

Τo brand καλλυντικών Euthalia έχει Σκοπελίτικη καταγωγή και μετράει ήδη 8 χρόνια παρουσίας στον χώρο της δημιουργικής εγχώριας κοσμετολογίας. Όμως πως ξεκίνησαν όλα;
Αφορμή στάθηκε μία συνταγή παρασκευής σαπουνιού και κηραλοιφής της γιαγιάς Ευθαλίας που την βρήκε η εγγονή της και…ας μας τα πει καλύτερα η ίδια…η κυρία Ευθαλία Σταματάκη, δημιουργός και διευθύνων σύμβουλος του Euthalia Cosmetics.

Κυρία Σταματάκη, πως από μία απλή συνταγή καλλωπισμού προέκυψε μία εταιρεία φυτικών καλλυντικών;

Κατ’ αρχήν όλο αυτό ξεκίνησε από μία προσωπική μου αναζήτηση. Το 2012 θέλοντας να στηρίξω την οικογένεια μου οικονομικά, αποφάσισα εν μία νυκτί πως θα πάρω το ρίσκο να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά αξιοποιώντας τις μοναδικές συνταγές της γιαγιάς μου. Ήθελα συνάμα να δημιουργήσω μία εταιρεία που θα βασιζόταν στην αειφόρο ανάπτυξη. Έτσι “γεννήθηκε” το Euthalia Cosmetics με το όραμά να προσφέρουμε στο σύγχρονο άνθρωπο τη δυνατότητα να ανακαλύψει με τις αισθήσεις του την αληθινή – αιώνια φύση, μέσα από αγνές, Φυσικές (Natural) και Βιοενεργείς συνταγές Καλλυντικών (Cosmetic) που στηρίζονται στις παραδοσιακές Αξίες (Values) και αρετές με τις οποίες μεγαλώσαμε στην Ελλάδα.

Εν έτει 2012, στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, σας συγχαίρω που τολμήσατε να κάνετε πράξη αυτή σας την επιθυμία.

Ξέρετε, είχα πίστη στην ανάγκη του ανθρώπου να έχει ποιοτικά προϊόντα που του καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες με σεβασμό στην φύση πάνω απ’ όλα και παράλληλα βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.

Ευ-θαλία σημαίνει καλή ανθοφορία. Κοινώς πλούσια κι ακμάζουσα. Συνδέεται άμεσα με την φιλοσοφία της εταιρείας από ότι διαπιστώνω, κυρία Σταματάκη.

Αυτό τον σκοπό έχουν τα καλλυντικά μας. Η φύση μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της. Υιοθετώντας ολιστική προσέγγιση και “παντρεύοντας” τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας, τα Euthalia Cosmetics προάγουν την ευζωία λαμβάνοντας υπόψη και τον παράγοντα βιωσιμότητα. Με βασικά συστατικά το ελαιόλαδο και τον κίστο, έχουμε 100% φυσικές συνθέσεις χωρίς χημικά ή τεχνητά στοιχεία. Οι συσκευασίες μας είναι από ανακυκλώσιμα υλικά μη επιβαρύνοντας το περιβάλλον. Επίσης είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την οικονομία της χώρας επιλέγοντας να παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Από τις πρώτες μας ύλες έως την τελική τους μορφή, είναι 100% Ελληνικά.

Στην γκάμα των Euthalia Cosmetics έχετε κάποια νέα προσθήκη που θέλετε να μοιραστείτε με το κοινό μας;

Λίαν συντόμως θα προστεθεί ένα ρόφημα από κίστο κι άγρια μέντα. Ο κίστος είναι Μεσογειακό βότανο με 10 φορές πιο αντιοξειδωτική δράση από το κόκκινο σταφύλι. Είναι ευεργετικό με αποτοξινωτική, αντιοξειδωτική και θεραπευτική δράση.

Τα προϊόντα σας διατίθενται και στο εξωτερικό;

Μάλιστα. Τα εξάγουμε σε Τσεχία, Πολωνία, Ρουμανία, Φινλανδία, Νορβηγία και προσφάτως στην Καραϊβική.

Που μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα Euthalia Cosmetics;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.euthalia.com.gr και να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

bottom of page