top of page

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

όροι και Προϋποθέσεις

1. Γενικά

1.1. Καλώς ήλθατε στην Ιστοσελίδα της Euthalia Cosmetics, www.euthalia.com.gr (εφεξής "Ιστοσελίδα"). Το www.euthalia.com.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει προς πώληση Ελληνικά Φυσικά Καλλυντικά για γυναίκες και άνδρες. Κάτοχος αυτού του ιστότοπου είναι η Efthalia Stamataki Individual Enterprise, με έδρα στην Αθήνα, Φ.Π.Α. εμάς "," μας "), το οποίο διαχειρίζεται επίσης.

1.2. Η πρόσβαση σε αυτόν τον Ιστότοπο και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού του ιστότοπου (εφεξής "Υπηρεσίες" ή "Προϊόντα"), η χρήση και η πραγματοποίηση των αγορών και πωλήσεων υπόκεινται σε αυτούς τους όρους, προϋποθέσεις και σημειώσεις (εφεξής " ως «Όροι και Προϋποθέσεις»). Κάνοντας πλοήγηση σε αυτόν τον Ιστότοπο και χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες ή / και πραγματοποιώντας αγορές και πωλήσεις των διαθέσιμων προϊόντων, αποδεχτείτε όλους αυτούς τους τρέχοντες και τρέχοντες Όρους και Προϋποθέσεις, και κατά καιρούς ενημερώσεις που διέπουν τη λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Εάν η διαφωνία σας ή η κράτησή σας για ορισμένους ή για όλους αυτούς τους όρους, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την περιήγηση ή τη χρήση των Υπηρεσιών ή της συναλλαγής, ή εξακολουθείτε να μας στέλνετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση μας διαφορετικά ρητά τεκμαίρεται ότι η αποδοχή όλων των όρων είστε και θα θεωρηθεί ακατάλληλη.

1.3. Επισκέπτεστε τακτικά αυτόν τον ιστότοπο για να παρακολουθείτε τυχόν αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις. Ωστόσο, διευκρινίστηκε ότι μια πιθανή μελλοντική τροποποίηση των όρων δεν λαμβάνει παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει, αλλά τώρα ισχύει για το μέλλον. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ανανεώσει ή να αναβαθμίσει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στον αντίστοιχο χρήστη / καταναλωτή / επισκέπτη / μέλος / αγοραστή (το σύνολο του χρήστη) της Euthalia: α) μέρος ή όλους αυτούς τους όρους χρήσης, β) μέρος ή όλο το περιεχόμενο του Euthalia και γ) ολόκληρο ή μέρος της εξωτερικής οθόνης (διεπαφή), η δομή ή η σύνθεση (διαμόρφωση) του Euthalia και τεχνικές προδιαγραφές επίσης και περιορίζουν την πρόσβαση σε ολόκληρο τον ιστότοπο ή σε μέρος αυτού και / ή μέρος αυτού καταβάλλεται. Η εταιρεία διατηρεί επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, χωρίς αιτιολόγηση και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στον χρήστη Euthalia να ακυρώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της Euthalia. Η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο επιτρέπεται υπό τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε ή να αλλάξουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, αλλά πάντα αυστηρά τις πληροφορίες και να ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους, ώστε να είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή ενημέρωση των χρηστών.

1.4. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει επίσης συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, τους οποίους δεν διαχειρίζεται η εταιρεία Euthalia (οι «συνδεδεμένοι ιστότοποι»). Η εταιρεία Euthalia δεν μπορεί να ελέγξει τους Συνδεδεμένους Ιστότοπους, ούτε εγγυάται την εκκαθάριση, την ορθότητα, τη νομιμότητα, την πληρότητα ή την ποιότητα του περιεχομένου και δεν αποδέχεται ευθύνη για αυτούς ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση τους. Όταν χρησιμοποιείτε τους Συνδεδεμένους Ιστότοπους, ισχύουν αντίστοιχοι Όροι και Προϋποθέσεις κάθε ιστότοπου.

1.5. Οι υποψήφιοι είναι επίσημα μέλη στην Euthalia κατά την εγγραφή στον ιστότοπό μας. Προς το παρόν εγγραφείτε μόνο ως άτομα.

1.6. Σημειώστε ότι η ενότητα Συχνές ερωτήσεις, Πολιτική καταστήματος, Πολιτική απορρήτου, Αποστολή & Επιστροφές μέσω ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας αποκλειστικά για παροχή βοήθειας και πληροφοριών και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τους «Όρους και Προϋποθέσεις.

1.7. Εάν θέλετε, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα των ενημερωτικών δελτίων / ενημερωτικών δελτίων της εταιρείας μας. Η εγγραφή είναι δυνατή για μη μέλη. Μετά την εγγραφή λαμβάνετε δελτία / ενημερωτικά δελτία από όλους τους εμπορικούς ιστότοπους / ιστότοπους της εταιρείας μας.

2. Περιγραφή συναλλαγών και υπηρεσιών

2.1. Το κατάστημα E της Euthalia εμφανίζει, προωθεί και πωλεί προϊόντα προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Ως προμηθευτής σημαίνει κατά την έννοια του n. 2251/1994 σχετικά με την προστασία των καταναλωτών και κάθε παραγωγό / συσκευαστή, εισαγωγέα / διανομέα, όπως ορίζεται στην ειδική νομοθεσία (οι «προμηθευτές» για συντομία). Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει ελεύθερα τα προϊόντα που δημιουργούνται στον Ιστότοπο και να τροποποιήσει, να ενημερώσει ή / και να τα αποσύρει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει για την τιμολογιακή πολιτική, τυχόν προσφορές και εκπτώσεις που μπορούν να επιλέξουν και να εκτελέσουν ελεύθερα και να τροποποιήσουν, ανά πάσα στιγμή, να ενημερώσουν ή / και να αποσυρθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή / και προθεσμία συμμόρφωσης, παρέχοντας πληροφορίες στους χρήστες όπως και όπου παρέχονται νόμιμα.

2.2. Σε κάθε περίπτωση σημείωσε ότι η περιγραφή των συστατικών του προϊόντος και γενικά οι πληροφορίες που περιέχονται στις ενδείξεις για τα προϊόντα και οι ημερομηνίες παραγωγής και λήξης αυτών προέρχονται από τους ίδιους προμηθευτές των οποίων τα δεδομένα για το προϊόν και το Euthalia.com .gr (που είναι δεν εμπλέκεται στην αλυσίδα διανομής μόνο ως ενδιάμεσος ή τελικός πωλητής), ούτε είναι σε θέση να ελέγξει ούτε να είναι υπεύθυνος για την αλήθεια ή την ακρίβεια αυτής.

3. Πολιτική απορρήτου

Μπορείτε να βρείτε την Πολιτική απορρήτου μας, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας στην ενότητα με τίτλο «Πολιτική απορρήτου». Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτής της ενότητας και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχετε από εσάς είναι ακριβή, αληθινά και ενημερωμένα.

4. Περιορισμοί στην πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας

4.1 Δεν επιτρέπεται η κατάχρηση αυτού του Ιστότοπου, η παρεμπόδιση ή με οποιονδήποτε τρόπο διαταραχή της λειτουργίας του ιστότοπου και η αντικατάσταση ή αλλαγή του περιεχομένου του. Δεν πρέπει να διαπράττετε ή να ενθαρρύνετε εγκληματικές ενέργειες, να μεταδίδετε ή να διανέμετε ιούς, Trojans, ιούς τύπου σκουληκιών, λογικές βόμβες ή να δημοσιεύετε οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές υλικό και γενικά δεν επιτρέπονται ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε απαράδεκτη ή υπερβολική επιβάρυνση της υποδομής ή λειτουργία ιστότοπου. Απαγόρευσε επίσης την παραβίαση των υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας ή τη χρήση του ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο προσβλητικό ή άσεμνο.

4.2. Επιπλέον, απαγορεύεται να παραβιάσει οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών, να καταστρέψει δεδομένα, να προκαλέσει δυσαρέσκεια σε άλλους, να παραβιάσει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας άλλων, να στείλει ανεπιθύμητο διαφημιστικό ή διαφημιστικό υλικό, κοινώς γνωστό ως «ανεπιθύμητο» (ανεπιθύμητο) ή να προσπαθήσει να επηρεάσει την απόδοση ή λειτουργικότητα οποιουδήποτε από τα χαρακτηριστικά ή τα χαρακτηριστικά της Ιστοσελίδας που έχουν πρόσβαση μέσω του Ιστότοπου. Η παραβίαση αυτής της διάταξης αποτελεί ποινικό αδίκημα βάσει του ελληνικού δικαίου και σχετικές ποινικές διατάξεις. Η εταιρεία Euthalia θα αναφέρει οποιαδήποτε τέτοια παραβίαση μπορεί να γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου και να τους αποκαλύψει τα αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητάς σας, σύμφωνα με το νόμο.

5. Πνευματική ιδιοκτησία, λογισμικό και περιεχόμενο

5.1. Ο ιστότοπος www.euthalia.com.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας Euthalia. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το λογισμικό και το περιεχόμενο στο οποίο έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον Ιστότοπο ή μέσω αυτού, παραμένουν ιδιοκτησία της Euthalia ή παρόχων που διαθέτουν άδεια και προστατεύονται από τους διεθνείς και μη νόμους και τις συνθήκες περί πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα αυτά τα δικαιώματα ανήκουν στην εταιρεία και τους παρόχους της Euthalia που διαθέτουν άδεια.

5.2. Σε καμία περίπτωση η εμφάνιση και η εμφάνιση του περιεχομένου του Ιστότοπου δεν πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή / και / ή άδεια ή δικαίωμα χρήσης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε και να εμφανίσετε το διαθέσιμο περιεχόμενο μόνο για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση, διαχείριση, διανομή, ολικό ή μερικό αντίγραφο, μεταφορά, επεξεργασία, αποθήκευση, αναδημοσίευση, τροποποίηση ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, σε οποιαδήποτε μορφή οποιουδήποτε μέρους του περιεχομένου ή αντιγράφων του περιεχομένου που παρέχεται σε εσάς ή εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα, εκτός εάν έχετε λάβει γραπτή άδεια από την εταιρεία Euthalia.

Ούτε τροποποίηση, μετάφραση, αντίστροφη μηχανική, ανοικοδόμηση ή δημιουργία παράγωγων έργων χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό ή συνοδευτική τεκμηρίωση που προσφέρει η Euthalia ή οι πάροχοι που διαθέτουν άδεια. Επιπλέον, δεν έχετε καμία άδεια ή συγκατάθεση να χρησιμοποιήσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα της Euthalia και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε αυτά τα σήματα ή οποιαδήποτε παρόμοια χρώματα, χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρείας μας.

5.3. Φωτογραφική προβολή των προϊόντων μας

Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ρεαλιστικές και ακριβείς εικόνες της πλειονότητας των προϊόντων μας, τα οποία πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας μας. Ωστόσο, λόγω τεχνολογικών περιορισμών, αυτές οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική κατάσταση, τη μορφή και την εικόνα του προϊόντος. Αυτό είναι φυσικό λόγω των περιορισμένων τεχνολογικών δυνατοτήτων, ακόμη και με τη χρήση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της φωτογραφικής απεικόνισης.

Λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που η εταιρεία έχει δοκιμάσει την Euthalia στα χρώματα των προϊόντων της, οι πραγματικές εμφανίσεις των ακριβών χρωμάτων που βλέπετε εξαρτώνται από τις προδιαγραφές της οθόνης σας και, κατά συνέπεια, ενδέχεται να μην είναι ακριβείς.

5.4. Να μην επικαλεστεί ή να εγγυηθεί την ακρίβεια ή την αξιοπιστία οποιωνδήποτε πληροφοριών ή περιεχομένων οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών, λογισμικού ή διαφημίσεων που περιέχονται σε αυτόν τον Ιστότοπο, που διανέμονται μέσω αυτού, λαμβάνονται από αυτό καθώς και για περιεχόμενο τρίτων στο οποίο σας παραπέμπονται μέσω υπερσυνδέσμων από τον Ιστότοπο ή ότι ο ιστότοπός σας παρέχει πρόσβαση.

5.5. Άδεια για πρόσβαση στον ιστότοπο

Σας παρέχουμε μια περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης αυτού του ιστότοπου, αλλά όχι λήψη ή τροποποίηση αυτής της άδειας ή οποιουδήποτε μέρους αυτής, εκτός από τη ρητή γραπτή άδεια της εταιρείας Euthalia. Αυτή η άδεια δεν επιτρέπει οποιαδήποτε μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτού του Ιστότοπου ή των περιεχομένων του, οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων, περιγραφών ή τιμών, οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτού του Ιστότοπου ή των περιεχομένων του, οποιασδήποτε λήψης ή αντιγραφής πληροφοριών λογαριασμού προς όφελος του άλλος έμπορος ή οποιαδήποτε χρήση εργαλείων εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοια εργαλεία συλλογής και εξαγωγής δεδομένων.

5.6. Αναπαραγωγή, αντιγραφή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση, επίσκεψη ή εκμετάλλευση αυτού του ιστότοπου ή οποιουδήποτε άλλου μέρους για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς τη ρητή έγγραφη άδεια μας. Έχουμε αποκλειστικά δικαιώματα στο όνομα της εταιρείας μας και όλες οι εμπορικές ονομασίες που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας υπόκεινται σωστά σε νομική προστασία.

5.7. Δεν επιτρέπεται η χρήση πλαισίων ή πλαισίων για να περιβάλλετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων βίντεο, εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή φόρμας) του Ιστότοπου Euthalia χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "μετα-ετικέτες" ή οποιοδήποτε άλλο "κρυφό κείμενο" με βάση ονόματα ή εμπορικά σήματα της Euthalia ή συνεργατών χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση της εξουσιοδότησης που έχει χορηγηθεί από την εταιρεία Euthalia παύει αυτόματα να ισχύει ο αμφισβητούμενος νόμος θα υποστεί τις έννομες συνέπειες, δεδομένης της έντασης και της έκτασης της λοίμωξης σύμφωνα με το νόμιμο δικαίωμα της εταιρείας EUTHALIA.

5.8. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα λογότυπο ή άλλο ιδιόκτητο γραφικό ή εμπορικό σήμα της Euthalia ή κώδικα ανοιχτού κώδικα ή μέρος του συνδέσμου χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

6. Τιμές

6.1. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα γενικά και ο χρήστης του Euthalia.com.gr αποδέχεται, διαμορφώνοντας ελεύθερα την τιμολογιακή του πολιτική, τροποποιεί τις αναγραφόμενες τιμές στον ιστότοπο και αλλάζει ή / και αποσύρει προσφορές ανά πάσα στιγμή με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στους χρήστες Euthalia, ποιος θα ενημερώνεται για την τρέχουσα τιμή κάθε φορά από τη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα. Παρόλο που προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές και οι τιμές σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Εάν εντοπίσουμε σφάλμα στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο και θα σας επιτρέψουμε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας για τη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα υποθέσουμε ότι η παραγγελία ακυρώθηκε. Εάν ακυρώσατε την παραγγελία σας σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, αλλά έχετε ήδη πληρώσει για τα αγαθά, θα λάβετε πίσω όλα τα χρήματα χωρίς τόκους.

6.2. Οι τιμές που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας για το ίδιο προϊόν σε διαφορετικά νομίσματα, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν διαφορετικούς βαθμούς, καθώς η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας διαμορφώνεται ελεύθερα στη βάση και στο νόμισμα στο οποίο η παραγγελία και όχι μια απλή ανάθεση πραγματοποιείται βάσει της ισοδυναμίας μεταξύ νομισμάτων. Κατανοείτε ότι δεν είναι δυνατόν να ελέγξετε και την αντίστοιχη τιμολόγηση ανάλογα με την τιμή ανά πάσα στιγμή. Το κόστος της αποστολής θα χρεωθεί επιπλέον και θα ενημερωθεί για αυτά τα κόστη στο ίδιο νόμισμα με το οποίο κάνατε την παραγγελία σας. Όλες οι παρεπόμενες χρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν είναι σαφείς και περιλαμβάνουν λεπτομερή κεφάλαια σχετικά με το "Συνολικό κόστος".

6.3. Οι Υπηρεσίες / Προϊόντα ενδέχεται να περιέχουν τυπογραφικά λάθη ή άλλα λάθη ή ανακρίβειες και μπορεί να μην είναι σε πλήρη μορφή ή να ενημερώνονται στην τελευταία λεπτομέρεια. Ως εκ τούτου, διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε ανά πάσα στιγμή τυχόν σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε πληροφορίες στον ιστότοπο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση οποιωνδήποτε παραγγελιών που υποβάλλετε βάσει πληροφοριών που περιέχονται στην Υπηρεσία και ενδέχεται να περιέχει σφάλματα ή ανακρίβειες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, τέτοιων σφαλμάτων, ανακριβειών ή ξεπερασμένων πληροφοριών σχετικά με τις τιμές, τις αποστολές, τους όρους πληρωμής ή τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων.

7. Απόσυρση

7.1. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση, σας προσκαλούμε να ελέγξετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή. Ωστόσο, εάν λάβετε ελαττωματικό προϊόν ή εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε αμέσως με την Υποστήριξη Πελατών μας στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Διαβάστε επίσης την Πολιτική παράδοσης που διέπει τα θέματα των επιστροφών και της συνολικής δύναμης έως σήμερα.

7.2. Οι χρήστες που πραγματοποιούν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάληψη από τη συναλλαγή εντός 14 (ημερολογιακών) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας στέλνοντας (εντός αυτής της περιόδου) τη φόρμα ανάληψης ή άλλως με την απόσυρση δήλωσης αποστολής με το προϊόν, υπό την προϋπόθεση ότι Σε αυτήν την περίπτωση και οι δύο (δήλωση προϊόντος) που έλαβε η Εταιρεία εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

7.3. Εάν ασκήσετε το δικαίωμά σας απόσυρσης από την αγορά ενός προϊόντος που δεν αποκλείεται τότε για απόσυρση προϊόντων που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ισχύουν τα ακόλουθα:

α) Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, αποστέλλοντας την ευθύνη και τα έξοδά σας μόνο στην έδρα της εταιρείας Euthalia.

β) Για να είστε επιλέξιμοι για επιστροφή σε περίπτωση που το προϊόν που στέλνετε στην απόδειξη από εμάς να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δεν χρησιμοποιήθηκε, πλήρης με την αρχική συσκευασία ανέπαφη, μαζί με όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν και έχουν διατηρήσει το σωστές συνθήκες αποθήκευσης.

γ) Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να σταλούν στην παραπάνω διεύθυνση και πρέπει να συνοδεύονται από: α) το απόδειξη τιμολόγησης λιανικής πώλησης / πώλησης ή το σημείωμα παράδοσης και τη δήλωση απόσυρσης (ακόμα κι αν το έχουμε ήδη γραπτό και ηλεκτρονικό). Συγκεκριμένα, η φόρμα πρέπει να συμπληρωθεί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που ζητούνται, εκτυπώνονται και υπογράφονται από εσάς. Στη συνέχεια, βάλτε τη φόρμα μαζί με το πακέτο επιστροφής.

ρε). Όπου οι όροι της παραγράφου β) και γ) παραπάνω, η επιστροφή της τιμής που έχετε ήδη πληρώσει θα γίνει απευθείας από εμάς ή σε συνεργασία με τον συνεργαζόμενο πάροχο πληρωμής ή άλλως εντός της προθεσμίας που ορίζει ο νόμος σε περίπτωση ανάληψης. Εάν τα χρήματα που επιστρέφονται από τρίτο φορέα παροχής υπηρεσιών πληρωμής (π.χ. PayPal, πιστωτική κάρτα κ.λπ.) ενδέχεται να χρεωθούν με οποιαδήποτε προμήθεια την οποία θα χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των συνθηκών χρήσης και λειτουργίας, για τις οποίες υπεύθυνη υπάρχει η εταιρεία μας.

ε) σημειώστε ιδιαίτερα ότι εκτός εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις ή εάν υπάρχει κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν, το αίτημά σας για ανάληψη δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και το προϊόν θα σας επιστραφεί σε προπληρωμένη μεταφορά εμπορευμάτων.

στ) Υπενθυμίζεται ότι η ανάληψη δεν ισχύει για την αγορά δωροκάρτας.

8. Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας

8.1. Αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας (είτε προϊόν είτε δωροκάρτα) γίνεται αποδεκτή μόνο εάν έχει αποσταλεί η επιβεβαίωση παραγγελίας, η παραγγελία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Προσοχή επειδή σημειώνεται ότι μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας ΔΕΝ είναι δυνατή είτε να αλλάξετε τη δηλωμένη διεύθυνση παράδοσης για οποιονδήποτε λόγο, για λόγους ασφαλείας (καταπολέμηση της απάτης).

8.2. Εσείς, εάν είστε καταναλωτής, να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης ή τη διαδικασία επιστροφής του προϊόντος.

8.3 Ωστόσο, σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για περισσότερες λεπτομέρειες μέσω της Ενότητας Επικοινωνία.

8.4. Εάν απαιτηθεί αποπληρωμή ολόκληρου ή μέρους της τιμής που ενδέχεται να έχει ήδη καταβληθεί στην Εταιρεία μας για την ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας σας, το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί απευθείας με τρόπο που θα συμφωνηθεί μεταξύ μας. Εάν τα χρήματα που επιστρέφονται από τρίτο φορέα παροχής υπηρεσιών πληρωμής (π.χ. PayPal, πιστωτική κάρτα κ.λπ.) ενδέχεται να χρεωθούν με οποιαδήποτε προμήθεια την οποία θα χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των συνθηκών χρήσης και λειτουργίας, για τις οποίες υπεύθυνη υπάρχει η εταιρεία μας.

9. Επιστρέφει αληθές εάν το ελάττωμα ή η έλλειψη εγγυημένων ιδιοτήτων

9.1 Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Ωστόσο, εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν από εμάς ή εάν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα από το σφάλμα μας, επικοινωνήστε αμέσως με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

9.2. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής αγαθών λόγω αποδεδειγμένου πραγματικού ελαττώματος ή αποδεδειγμένης έλλειψης εγγυημένων ιδιοτήτων του λάθους μας, που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ισχύουν τα ακόλουθα:

i) Οι επιστροφές γίνονται μόνο προς την κατεύθυνση από την οποία στείλατε το προϊόν. Η παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας θα γίνεται μόνο από τον συνεργαζόμενο μεταφορέα μας, αφού επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας "Επικοινωνήστε μαζί μας" για να μας πείτε για το πρόβλημα που εντοπίστηκε έχει συμβεί σε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Η παράδοση του προϊόντος που θα επιστραφεί θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη διεύθυνση παράδοσης που υποδείξατε κατά την παραγγελία σας.

ii) Για να αποδεχτείτε μια επιστροφή στο προϊόν πρέπει να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δεν χρησιμοποιήθηκε, πλήρης με την αρχική συσκευασία ανέπαφη και διατηρούσε τις σωστές συνθήκες αποθήκευσης.

iii). Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από: Με Σημείωση Παραλαβής ή Παράδοσης Τιμολογίου Λιανικής / Πωλήσεων, σημειώστε ιδιαίτερα ότι εάν υπάρχει κάποιο από τα παραπάνω συνοδευτικά έγγραφα, το αίτημά σας δεν είναι ότι το προϊόν ενδέχεται να μην είναι ικανοποιημένο και να μην ληφθεί από την εταιρεία μας.

10. Αποποίηση ευθυνών

10.1. Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου (στα αναρτημένα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες) παρέχεται χωρίς εγγυήσεις, όρους ή άλλες εγγυήσεις ακρίβειας. Εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η εταιρεία Euthalia και οι πάροχοι περιεχομένου και οι διαφημιζόμενοι να αποκλείουν ρητά με αυτόν τον τρόπο τυχόν όρους, εγγυήσεις και άλλους όρους που θα μπορούσαν διαφορετικά να αντληθούν από την ισχύουσα νομοθεσία και δεν θα είστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, άμεσων, έμμεσων, ειδικών, επακόλουθων, τιμωρημένων ή παρεπόμενων ζημιών ή ζημιών λόγω απώλειας χρήσης, κερδών, δεδομένων ή άλλης περιουσίας, ζημίας σε φήμη ή φήμη, ή το κόστος υποκατάστατων προϊόντων και υπηρεσιών, που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης, τη λειτουργία ή τις αστοχίες αυτού του Ιστότοπου ή του συνδεδεμένου Ιστότοπου και οποιουδήποτε υλικού που εμφανίζεται εκεί, ανεξάρτητα από το εάν θα μπορούσε να προβλεφθεί ή να συμβεί τέτοια ζημία βάσει της σύμβασης, για τη διεξαγωγή αγοράς από τον ιστότοπό μας, από τον ιστότοπό μας προϊόντα ή αδικοπραξίες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή με άλλο τρόπο Επίσης, δεν είστε υπεύθυνοι εάν δικαιούστε αποζημίωση ολόκληρου ή μέρους του ανταλλάγματος για τυχόν καθυστέρηση συνδεδεμένων παρόχων υπηρεσιών πληρωμών για την εκτέλεση της παραγγελίας που η εταιρεία έχει έγκαιρα δώσει η Euthalia.

10.2. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από επίθεση κατά της άρνησης υπηρεσίας, ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει το υλικό σας, το λογισμικό σας, τα δεδομένα σας ή άλλο ιδιόκτητο υλικό λόγω της χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας ή της λήψης οποιοδήποτε υλικό έχει αναρτηθεί σε αυτό ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο που συνδέεται με αυτό.

10.3. Η εταιρεία και οι συνεργάτες της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, εντός του τεχνολογικού ελέγχου που πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε οι υπηρεσίες, το περιεχόμενο και οι συναλλαγές του Euthalia.com.gr να πραγματοποιούνται ομαλά και χωρίς διακοπή και να διατηρείται διαθέσιμο υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Δεν φέρει ευθύνη, ωστόσο, εάν για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας, συντριβή του Euthalia.com.gr ή γίνεται δύσκολη η πρόσβαση σε αυτό ή / και / ή αδύνατο, παρά τα διατηρούμενα μέτρα ασφαλείας, να εντοπίσετε «ιούς» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και να μεταδοθεί στο τερματικά των χρηστών / επισκεπτών ή εάν μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη παρεμβαίνουν με οποιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και τη λειτουργία του ιστότοπου καθιστώντας δύσκολη τη χρήση ή προκαλώντας προβλήματα στη σωστή λειτουργία του ή κλέβοντας δεδομένα που σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Επίσης, δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν ο ιστότοπός μας έχει πρόσβαση στον τερματισμό για λόγους πέραν της σφαίρας επιρροής μας και λόγω τεχνικής ή άλλης αποτυχίας του δικτύου ή γεγονότων ή παιχνιδιών ανωτέρας βίας.

11. Σύνδεσμοι προς αυτόν τον ιστότοπο

Μπορείτε να συνδεθείτε στην αρχική μας σελίδα, υπό την προϋπόθεση ότι ενεργείτε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, χωρίς να βλάψετε ή να εκμεταλλευτείτε τη φήμη μας, αλλά ενδέχεται να μην δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για να υποδηλώσετε οποιαδήποτε σχέση με εμάς ή έγκριση ή υποστήριξη από εμάς όπου εκεί δεν είναι. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν ανήκει στην ιδιοκτησία σας. Αυτός ο Ιστότοπος δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε πλαίσιο σε κανέναν άλλο ιστότοπο ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για οποιοδήποτε μέρος αυτού του Ιστότοπου εκτός από την αρχική σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση.

12. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να κρατήσετε αβλαβείς την εταιρεία Euthalia και τους διευθυντές της, αξιωματικούς, υπαλλήλους, συμβούλους, εκπροσώπους και συνεργάτες από οποιαδήποτε και όλες τις αξιώσεις τρίτων, ευθύνη, ζημιές ή / και κόστη (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αμοιβών νομικοί σύμβουλοι) που προκύπτουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας ή την παράβαση από εσάς των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, και εάν οποιαδήποτε από τις ζημιές σας αποδειχθεί αμέλεια της εταιρείας, η εταιρεία ευθύνεται μόνο για την κάλυψη οποιασδήποτε πραγματικής απώλειας του τραυματισμένου μέρους από και σχετίζεται άμεσα με το επιβλαβές συμβάν και την αμέλεια της εταιρείας. Ομοίως, όλοι οι περιορισμοί ευθύνης που αναφέρονται σε αυτούς τους όρους χρησιμοποιούν που αναγνωρίζει και αποδέχεται τον χρήστη / καταναλωτή / επισκέπτη / μέλος της Euthalia, όλα αυτά ως έγκυρα και σύμφωνα με καλή πίστη και εμπορική χρήση.

13. Τροποποίηση

Η Euthalia Cosmetics έχει το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση να τροποποιήσει, να αφαιρέσει ή να αλλάξει τις Υπηρεσίες / Προϊόντα και / ή οποιαδήποτε σελίδα αυτού του Ιστότοπου.

14. Ακύρωση

Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων είναι ανεφάρμοστο (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε διάταξης κατά την οποία αποκλείουμε την ευθύνη μας έναντι σας), δεν θα επηρεαστεί η ικανότητα επιβολής οποιουδήποτε άλλου μέρους των Όρων και Προϋποθέσεων - όλες οι άλλες προϋποθέσεις θα παραμείνουν πλήρως σε ισχύ. Σε κάθε περίπτωση, εάν είναι δυνατόν, η πιθανότητα ενός όρου / υπο-ρήτρας ή μέρους μιας ρήτρας / υπο-ρήτρας να εξετάζεται χωριστά προκειμένου να είναι έγκυρη, το υπόλοιπο του όρου θα ερμηνεύεται αναλόγως. Διαφορετικά, συμφωνείτε ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί και να ερμηνευθεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική έννοια της ρήτρας / υπο-ρήτρας, σύμφωνα με το νόμο.

15. Επικοινωνία

15.1 εκτιμάτε πάντα τα σχόλια των πελατών μας ή άλλες προτάσεις σχετικά με τον ιστότοπό μας και την εταιρεία Euthalia, αλλά κατανοήστε ότι το γεγονός ότι τους χρησιμοποιούμε δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση να το χρησιμοποιήσετε ή να σας αποζημιώσουμε για αυτό (όπως δεν έχετε καμία υποχρέωση αποστολής εμείς τους). Υποβάλλοντας οποιοδήποτε υλικό σε εμάς, συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε το Euthalia σύμφωνα με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν θέλετε να παραχωρήσετε στην Euthalia την προαναφερθείσα εξουσιοδότηση σε σχέση με αυτούς τους όρους, μην υποβάλετε ή κοινοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό στον Ιστότοπο ή στην εταιρεία μας, διαφορετικά συμπεραίνουμε ότι αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις.

15.2. Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο ή μας στέλνετε e-mail (e-mail), επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Επικοινωνούμε μαζί σας μέσω e-mail (e-mail) ή δημοσιεύοντας ειδοποιήσεις στον Ιστότοπο. Σύμφωνα με τη σύμβαση, συμφωνείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικές επικοινωνίες από εμάς και ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά πληρούν όλες τις νομικές απαιτήσεις για γραπτή επικοινωνία.

Εφαρμόστε μια διαδικασία διεκπεραίωσης παραπόνων για να προσπαθήσετε να επιλύσετε οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει. Αν έχετε παράπονα ή σχόλια, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της ενότητας Επικοινωνία.

16. Κοινωνικά μέσα (κοινωνικά μέσα)

Ο ιστότοπός σας παρέχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις επιλογές «Λατρεύω» του Facebook, του Twitter, του Google+, του Instagram και άλλων. Αυτές οι δυνατότητες μπορούν να επιτρέπουν την πρόσβαση ή / και τη σύνδεση με τους λογαριασμούς σας σε κοινωνικά δίκτυα. Δεν ελέγχουμε αυτές τις υπηρεσίες τα κοινωνικά δίκτυα και τα προφίλ σας σε αυτές και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες ή να θέσουμε κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές τις υπηρεσίες. Αυτά τα ζητήματα μπορούν να ελέγξουν μόνο εσάς και τους παρόχους υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και όχι την εταιρεία Euthalia. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τέτοια δυνατότητα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων κοινωνικών μέσων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πολιτικές απορρήτου τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε παρόχου υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης ή για τη χρήση των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα τους.

17. Παραίτηση

Στο βαθμό που επιτρέπεται, εξαιρέστε με την παρούσα την ευθύνη για οποιεσδήποτε αξιώσεις, απώλειες, αξιώσεις ή ζημιές οποιουδήποτε είδους στον Ιστότοπο ή τα δεδομένα που εμφανίζονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, άμεσης, έμμεσης, τυχαίας ή επακόλουθης απώλειας ή ζημίας, είτε προκύπτουν από την μετά από ενδεικτικές ερωτήσεις, απώλεια κερδών, απώλεια εισοδήματος, απώλεια δεδομένων, απώλεια χρήσης ή άλλα, είτε ενημερώθηκε η Euthalia για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών είτε όχι. Τα παραπάνω θα ισχύουν εάν τέτοιες αξιώσεις, απώλειες ή ζημίες προκύπτουν σε αδικοπραξία, βάσει σύμβασης, αμέλειας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή με άλλο τρόπο. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματά σας. Έχετε πάντα υπόψη ότι ο ιστότοπός μας παρέχεται «ως έχει». Κατά συνέπεια, η πρόσβαση γίνεται αποκλειστικά από τον επισκέπτη / χρήστη.

18. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Αυτοί οι όροι διέπονται και ερμηνεύονται από τους νόμους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Συμφωνείτε, όπως εμείς, ότι υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας στην Ελλάδα, στην Ευρώπη.

19. Ολόκληρη η σύμβαση

19.1 Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις και η Πολιτική Απορρήτου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των «Όρων και Προϋποθέσεων» και είναι απολύτως δεσμευτικοί για τα μέρη (η εταιρεία και οι χρήστες) και αποτελούν ολόκληρη τη συμφωνία των μερών και αντικαθιστούν οποιαδήποτε και όλες τις προηγούμενες και τρέχουσες συμβάσεις μεταξύ σας και η Ευθαλία.

19.2. Εάν οποιαδήποτε διάταξη της σύμβασης θεωρηθεί άδικη ή ακυρώσει αυτό, δεν παραβιάζεται και άλλοι όροι της σύμβασης παραμένουν έγκυροι και δεσμευτικοί για τα μέρη.

19.3 Οποιαδήποτε καθυστέρηση που ασκείται από τα μέρη εν μέρει ή όλων των δικαιωμάτων βάσει αυτών των όρων δεν συνεπάγεται αποδυνάμωση ή παραίτηση από αυτό το δικαίωμα που μπορεί να ασκηθεί οποιαδήποτε στιγμή σε μεταγενέστερο στάδιο και κατά τη διάρκεια της εύλογης κρίσης του παραλήπτη.

Πολιτική ηθικής συμπεριφοράς των προμηθευτών μας
Ως αναγνωρισμένη και αξιόπιστη εταιρεία, η εταιρεία Euthalia δεσμεύτηκε να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθάνεται υποχρεωμένη να διασφαλίσει ότι οι προμηθευτές εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των προϊόντων μας λειτουργούν βάσει ορισμένων δεοντολογικών κανόνων. Αναμένουμε από τους προμηθευτές μας να παρέχουν με συνέπεια στους υπαλλήλους τους ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας, με σεβασμό στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Όλοι οι προμηθευτές πρέπει να συμμορφώνονται με τους εργατικούς νόμους και κανονισμούς που ισχύουν στη χώρα τους ως ένδειξη, σε σχέση με τα ακόλουθα:

Ελάχιστο όριο ηλικίας απασχόλησης Ελεύθερη επιλογή απασχόλησης, υγεία και ασφάλεια, ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι και συλλογικές διαπραγματεύσεις, μη διάκριση, μη σκληρή ή απάνθρωπη μεταχείριση, ώρες εργασίας, αμοιβές, συνθήκες εργασίας.

Η εταιρεία Euthalia δεν θα αγοράσει εν γνώσει της προϊόντα από χώρες εκτός Ελλάδας και εταιρείες που δεν συμμορφώνονται με αυτές τις αρχές. Επίσης, ελπίζουμε ότι οι προμηθευτές μας ενθαρρύνουν να σέβονται αυτές τις αρχές όταν ασχολούνται με τη δική τους βάση προμηθευτών, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι πράγματι ενεργούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Λόγω της πολυπλοκότητας ορισμένων αλυσίδων εφοδιασμού των προμηθευτών μας δεν είναι πάντα δυνατή, ούτε έχουμε την υποχρέωση να παρακολουθούμε και να παρακολουθούμε τις συνθήκες υπό τις οποίες κάθε άτομο εμπλέκεται στην παραγωγή των προϊόντων μας. Ωστόσο, καθώς η εταιρεία Euthalia Cosmetics συνεχίζει να επεκτείνεται, αναγνωρίζουμε τη σημασία της πρόληψης και της εντατικής προσπάθειας, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, της προστασίας των δικαιωμάτων που σχετίζονται με την παραγωγή προϊόντων που προσφέρουμε. Η Euthalia δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ανήθικη συμπεριφορά των προμηθευτών της.

bottom of page